Soluții online
pentru afacerea ta.

Servicii

ONLINE PENTRU AFACEREA TA.

Servicii

Web Design

De ce sa iti faci un site web?

• Website-ul va reprezenta intotdeauna cartea de vizita a afacerii tale in mediul online
• Un site de prezentare ofera posibilitatea de a targheta un potential urias de clienti interesati de serviciile prestate de compania ta.
De ce sa iti faci un site web?
• Website-ul va reprezenta intotdeauna cartea de vizita a afacerii tale in mediul online
• Un site de prezentare ofera posibilitatea de a targheta un potential urias de clienti interesati de serviciile prestate de compania ta.
• Te prezinti in fata clientilor intr-o maniera spectaculoasa si profesionala si ii poti tine ancorati in permanenta la noile servicii pe care le dezvolti.
• Un website, iti face cunoscute serviciile/produsele in mediul online si reprezinta o modalitate de comunicare cu potentialii clienti.
Serviciile profesionale de web design asigura vizibilitate, rapiditate, accesibilitate, performanta ridicata, proiectare personalizata si o experienta optima in mediul digital.

Realizam orice tip de proiect web, de la cele mai simple design-uri: pagini web de prezentare, pana la site-urile complexe: aplicatii e-commerce si CMS (content management system).

Optimizare SEO

De ce sa apelezi la promovare SEO?
Internetul a schimbat modul in care traim vietile si ne conducem afacerile. Totul este la un click distantă - informatii, produse, servicii, referinte. Comoditatea internetului a facut imperativa crearea unei prezente online.
Dar odata cu cresterea numarului de afaceri care se prolifereaza pe Internet, nu mai este suficient sa ai o prezenta online. Trebuie sa o imbunatatesti.
Optimizarea SEO va poate transforma site-ul intr-unul mai usor de gasit de catre potentialii clienti. Google este cel mai important motor de cautare, iar cresterea pozitiei unei pagini web este importanta pentru orice fel de afacere. Astfel, pentru ca proiectul sau site-ul dvs. sa fie pe primele locuri trebuie sa investiti in servicii SEO de calitate.
Iar cum traficul unui site vine, in marea sa majoritate, din Google, optimizarea SEO a textului de pe acel site devine esentiala in strategia de vanzari a oricarui management responsabil.
• Cuvinte Cheie
• Analiza Pietei
• Audit SEO
• Seo On Page
• Seo Off Page
• SEO Local
• Monitorizare

Ecommerce

Un magazin online este soluția perfectă pentru o firma care vrea să se extindă. Realizarea unui magazin online iti oferă o gamă întreagă de oportunități. De la posibilitatea de a te promova online, până la creșterea gamei de produse si generarea unui numar mai mare de vânzări. Cu un magazin online optimizat și bine dezvoltat, nu numai că poti atinge noi obiective, ci le poti oferi clienților oricand, 24/7, un serviciu convenabil, care îți poate creste afacerea.

Realizam magazine online moderne cu design personalizat pe diferite platforme, optimizate pentru mobil si tableta.

Social Media Marketing

La fel de importanta ca optimizarea, este promovarea web. Aceasta se face prin campanii originale de promovare online a site-ului prin canale multiple: e-mail marketing, social media şi blogging.
Mai mult de jumatate din intreaga populatie a lumii utilizeaza retelele de socializare, iar asta ar trebui sa te puna pe ganduri in legatura cu prezenta brand-ului tau in social media.

Unde te-ai putea face mai remarcat daca nu pe Facebook sau pe Instagram.

Aplicații

O aplicatie web-based este foarte comoda in utilizare. Se poate accesa oricand, la orice ora si in orice parte a lumii. Intreaga baza de date este disponibila mereu.

Poti accesa o astfel de aplicatie de pe telefon, tableta sau laptop, de cate ori ai nevoie.

Branding

MOZUMY realizeaza identitati vizuale complete sau elemente grafice unice. Ca si elemente grafice, putem enumera: carti de vizita, pliante, mape, cataloage, postere, bannere stradale, grafica pentru colantari masini si chiar proiecte atipice.
Realizam logouri unice plecand de la mai multe propuneri de design si alte seturi de rectificari pana la obtinerea logoului dorit. Se livreaza in mai multe formate, atat pentru print, vectorial cat si pentru web.

Contact

Pentru informații suplimentare și oferte nu ezitati sa ne contactați.

Ne gasiți aici

Date de contact.

Telefon

+40 (748) 500 651             

Email

office@mozumy.ro           

Office:

Str. Libertății Nr. 41, Bistrita,
Bistrita-Năsăud, România

Formular de Contact

Bistrița, România

2021 © MOZUMY - Toate Drepturile Rezervate.