SEO2

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare nu este un proces instantaneu.

Modificarile efectuate paginii de internet trebuiesc monitorizate si imbunatatite constant pana se obtine acel rezultat stabilit la inceputul campaniei de optimizare.

Optimizare Onpage

Optimizare Onpage este acea pregatire SEO de modificari ce trebuiesc facute pe pagina de internet pentru a obtine succesul dorit.

Optimizare Offpage

Optimizare Offpage este acel procedeu SEO unde trebuiesc reglate toate elementele din exteriorul paginii de internet.

Pozitionare Organica

A se intelege ca pentru o optimizare in motoarele de cautare se iau in calcul multe componente si detalii ca de exemplu: vechimea domeniului de internet, IP-ul, elemente de design, originalitatea continutului si multe alte elemente, iar mediul in care se activeaza este unul activ si organic in care activeaza si concurenta.

Organic face referire de asemenea la felul in care veti ajunge in primele pagini ale motoarelor de cautare apeland la serviciile de optimizare SEO pe care le oferim.

Diferenta intre organic si publicitate platita o face in primul rand munca depusa si optimizarea continua a paginii de internet, care face ca pagina dumneavoastra de internet sa aiba o pozitionare intre primele pagini ale motoarelor de cautare, pe cand publicitatea prin plata implica o plata constanta.